Kedves Látogató, Tortakreátor! 

az-ugyfel-ezt-keri_csoport_2

Hiszünk abban, hogy a világon minden varázslat.

Szeretném, ha bepillantanál tortaműhelyünkbe. Ehhez arra kérünk, repülj velünk pár évet vissza az időben, nem túl messzire, a gyermekkorodba.

A gyermekek izgatottan figyelik mi történik Cukorországban. Tombolnak a színek, a formák lassan életre kelnek, a csokipasztillák kacagva kergetőznek, a marcipánok kimelegednek s mandulaillatban fürdenek, a habverők szédületes körtáncra perdülnek, a sárgakrémek zsákokba bújnak, a kerekded torták is felöltöznek, a díszek énekelnek.

Ez az Álomtorta műhelye belülről. Ugye már ismersz bennünket? Klassz csapatunk életének része a tejben-vajban fürdőzés, krémezés, habozás, torta sütés. Szeretünk alkotni, külsőleg vonzó, szemet gyönyörködtető és ízében könnyed, mennyei tortákat készíteni.

keveres_2
habozas_2
marcipan_1

Ha édes ízekre vágysz, ha kedveled az egyedit, az átlagostól eltérőt, tortatervező alkalmazásunk segítségével megtervezheted Álomtortádat. Egy tortatervező bőrébe bújva az alkotás öröme a Tiéd is. A megtervezett tortát mi életre keltjük, ahogy Te megálmodtad.

Ha jobban kedveled a hagyományokat, az ismert ízeket és külsőt, nálunk akkor is jó helyen jársz.

Tudjuk, hogy a tortarendelés bizalmi dolog. Cukrászdánkban vendégeinknek természetes, hogy valamelyik közelgő ünnepi tortát nálunk rendelik meg. Szeretnénk, ha online vásárlóként Te is megkóstolnád tortáinkat és következő alkalommal már természetes lenne: Ha ünnep, akkor Álomtorta.

Garancia

Tortáinkra íz és minőség garanciát vállalunk. Szeretjük a munkánkat, a tortákat, melyeket nagy gonddal és odafigyeléssel készítünk. Szeretnénk, ha elégedett lennél és jó érzéssel gondolnál ránk, mert ízlett amit készítettünk. Ha mégsem lennél elégedett a minőséggel, vagy az ízével, hozd vissza nekünk a tortát, mi pedig megvizsgáljuk hol hibáztunk, ebből mi is tanulunk. Téged pedig kárpótolunk egy másik tortával.

garanciapecset

Garancia feltételei:

  • – a torta legalább 80%-ának meg kell lenni
  • – szükségünk van a tortáról kapott számlára
  • – csak olyan minőség és ízbeli hibáért tudunk garanciát vállalni, ami a mi hibánkból következett be. Ha például nem lett megfelelően hűtve a torta nálatok, vagy összenyomódott miközben szállítottátok, az nem tartozik a garanciális problémák közé.
  • – csak a torta szavatossági idején belül érvényes a garancia. Ez a készítéstől számított 48 óra.